mladomeso.jpgVećina nas ne može ni zamisliti kako je kada ti plaćaju za seks. Ni sedamnaestogodišnji David Sterry to nije znao, sve dok 1974. god. nije krenuo na holivudski koledž. Za samo nekoliko tjedana počeo je raditi kao dobro plaćeni žigolo, a Mlado meso je izvrsna kronika tog iskustva.Kao sin sjevernoengleskih imigranata koji su u Americi htjeli ostvariti novi život, Sterry je u priču o sezoni provedenoj ‘pružanjem usluga’ imućnim ženama utkao i sjećanja na gotovo savršeno djetinjstvo.

Sasvim istinita, neodoljivo zabavna, često škakljiva, ova knjiga je jedan od najneobičnijih i najdirljivijih prikaza djetinjstva i adolescencije, ali i jasan podsjetnik koliko je granica između normalnog i devijantnog ponašanja tanka.

Ovo je knjiga koju nećete zaboraviti.

Sterry piše vođen humorom… stvorio je sjajni, nevjerojatni stil iz kojeg je nastao ovaj pomno napisani suvenir iz burne prošlosti.
New York Times

Čita se u dahu, pisana je iz duše i vrlo je zabavna… rijetko kada se tako zdušno govorilo o prirodi seksa, i tako pisalo.
Philip Lopate, autor knjige Portrait Of My Body

Prihvaćanjem sebe i ponovnim proživljavanjem svojeg bijesa, Sterry postiže književni ritam, prozračan i privlačan kao što je njegovo paradiranje u ‘hlačama čije se nogavice šire u zvono’. Ovo spojite sa smislom za humor i svakako će vas nasmijati i ‘tintilinić u koji se slila sva krv’.
San Francisco Weekly

David Henry Sterry je zarađivao kao mlado meso, pekući piletinu, berući trešnje, kao scenarist, glumac, komičar, sportaš i bračni savjetnik.

Autor je romana Mlado meso (Celeber, 2005.) i knjige Satchel Sez: The Wit Wisdom & World of Leroy Satchel Paige. Sljedeća knjiga, koja će biti objavljena krajem 2005. god., zvat će se Putting Your Passion Into Print. Živi sa suprugom u San Rafaelu u Kaliforniji.